Artikler & gode råd

22. sep 2017:

Folketingets partier har nu indgået en aftale om, at patienter, der får tilkendt erstatning for fejlbehandli

6. sep 2017:

På baggrund af en bestemt ulykkessag har Højesteret fastslået, at en kondiløbers pludseligt opståede knæskade skal være omfattet af ulykkesforsikringen.

8. maj 2017:

På baggrund af en afgørelse ved EU-domstolen og ændret praksis fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring har du nu mulighed for at få genoptaget din sag indenfor erhvervsevnetab.

5. maj 2017:

ArbejdsskadePå baggrund af en ny dom ved Vestre Landsret ska

20. apr 2017:

Har du fået konstateret lungekræft og været i et rum med svejserøg i længere tid?

21. jan 2015:

Det er blevet vinter, og det betyder ofte flere tilskadekomne. Skaderne sker både i trafikken, hvor folk kører galt på grund af glatte veje, og på gaden, hvor folk falder på de glatte veje og fortove. 

7. jan 2015:

Igen i år er der et stort antal danskere, som er kommet til skade i forbindelse med fyrværkeri nytårsaften og dagene op til. I alt er der kommet 328 til skade, hvoraf 34 er alvorlige.

3. dec 2014:

Højesteret afsagde den 18. november 2014 en principiel dom om anvendelse af videoovervågning, som bevis i erstatningssager. I sagen var der er uenighed mellem den skadelidte og modparten omkring omfanget af generne og dermed om størrelsen på den erstatning, der skulle betales.

26. jun 2014:

Arbejdsskadestyrelsen genoptager nu sager om erhvervsevnetab. Det har vist sig efter endt undersøgelse fra Kammeradvokaten, at Arbejdsskadestyrelsen i en række arbejdsskadesager, har begået fejl i sagsbehandlingen.

23. maj 2014:

Højesteret har den 14. maj 2014 afsagt en principiel dom om erstatning for psykiske lidelser ved nærtståendes død.
 

28. mar 2014:

Der er endelig godt nyt til krigsveteraner med PTSD. Den 25. april i år vedtog et enigt Folketing særloven om bedre dækning af veteraner og andre udstationerede statsansatte med PTSD.
 

Gratis sagsgennemgang

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag hos vores eksperter.

Kontakt os og aftal et gratis møde med vores erstatningsretsteam. Vi dækker hele Danmark.

FÅ EN GRATIS SAGSGENNEMGANG »

Tilmeld dig vores nyhedsservice!

Tilmeld dig vores nye nyhedsservice og få gode råd og ny viden fra vores advokater om aktuelle juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde. 

Tilmeld dig vores nyhedsservice her...

Parttimefitting