Erstatning for trafikskade

Trafikskade - erstatning, du ikke troede du kunne få

Mange mennesker er ikke bevidste om de trafikskader, de kan få erstatning for. Det kan være synlige skader – men også piskesmæld og psykiske skader.
I nogle tilfælde kan sager ende ud i store erstatningssummer til den skadelidte, selv om det fra start ikke er indlysende. Både hændelsen og skadestyper kan have afgørende betydning i sagen. Selvom man er skyld i sin egen ulykke, skal man som skadelidte huske, at så længe der er involveret et motor drevent køretøj, er man også berettiget til erstatning.

Nedenfor kan du se eksempler på sager, som vores erstatningsadvokater har udvalgt for at vise, at det kan være en god idé at kontakte en advokat med god erfaring indenfor personskadeerstatning, hvis du har fået en trafikskade - uanset trafikulykkens omstændigheder.

 

Erstatning fra modpartens forsikring - trods skylden

I denne sag blev en cyklist involveret i en trafikulykke med en bil og fik en personskade. Selv om ulykken var selvforskyldt, fik cyklisten alligevel anerkendt erstatning fra bilistens ansvarsforsikring.

Læs om, hvordan Maria fik stor erstatning for sin trafikskade, selv om den var selvforskyldt...

Erstatningssum: Over 100.000 kr.

 

Erstatning fra flugtbilistens ansvarsforsikring

I denne sag blev en fodgænger påkørt af en flugtbilist og kom alvorligt til skade på flere dele af kroppen. Skadelidte troede ikke, at hun kunne få erstatning, fordi bilisten aldrig blev fundet.

Læs om, hvordan Hanne fik tilkendt erstatning for sin trafikskade, selv om den skyldige flugtbilist aldrig blev fundet...

Erstatningssum: Over 100.000 kr. Sagen er endnu ikke helt afsluttet. Der forventes en erstatning på over 2 mio. kroner.

 

Erstatning for trafikskade i arbejdstiden

I denne sag var en bilist involveret i en trafikulykke i arbejdstiden, påkørte en anden bilist og fik et piskesmæld. Selv om ulykken var selvforskyldt, fik skadelidte alligevel anerkendt erstatning fra både egen og den anden bilists ansvarsforsikring, da det skete i arbejdstiden. Skadelidte fik mod forventning også erstatning for svie, smerte og tabt arbejdsfortjeneste i den tid, hvor sagen kørte.

Læs om, hvordan Silja fik erstatning for sin trafikskade i arbejdstiden, selv om skaden var selvforskyldt...

Erstatningssum: Sagen er endnu ikke afsluttet. Silja har fået tilkendt erstatning fra to forsikringsselskaber og arbejdsskadeforsikringen samt får dækket udgifter for både for varigt mén, erhvervsevnetab, svie og smerte samt tabt arbejdsfortjeneste.
 

Kontakt Dreyer Advokater og få en gratis sagsgennemgang 

Vores erstatningsadvokater er eksperter i trafikskadeerstatning. Kontakt os uforpligtende på tlf. 40 10 90 56 eller e-mail jdr@skadeserstatning.dk - ELLER udfyld sagsformularen, så kontakter vi dig og gennemgår din sag GRATIS.

Vi rådgiver dig om dine erstatningsmuligheder, tager kontakten med alle sagens parter og varetager din sag, indtil du har opnået den rette erstatning. Du skal ikke betale salær til os, hvis du ikke får tilkendt erstatning. Ingen erstatning – ingen regning!

 

 

 

Gratis sagsgennemgang

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag hos vores eksperter.

Kontakt os og aftal et gratis møde med vores erstatningsretsteam. Vi dækker hele Danmark.

FÅ EN GRATIS SAGSGENNEMGANG »