Cyklist i trafikulykke

Erstatning fra modpartens forsikring - trods skyld

”For to år siden var jeg involveret i en trafikulykke. Jeg var på cykel og kom pga. uopmærksomhed til at påkøre en bil. Efterfølgende har jeg fået varige mén i min nakke og skulder. Da jeg jo selv var skyld i ulykken, troede jeg, at jeg ikke kunne få erstatning fra bilistens ansvarsforsikring men kun fra min egen ulykkesforsikring.

Jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle gøre og sige til mit forsikringsselskab, så jeg søgte efter hjælp på internettet og fandt frem til skadeserstatning.dk. Jeg ringede til advokat Jørgen Dreyer. Han fortalte, at jeg faktisk har krav på erstatning fra bilistens ansvarsforsikring for både svie, smerte, varigt mén, tabt arbejdsfortjeneste og måske erhvervsevnetab.

Sagen er ikke afsluttet endnu, og jeg ved derfor ikke, hvor stor erstatningssummen bliver. Men takket være hjælpen fra advokat Jørgen Dreyer har bilens ansvarsforsikring anerkendt ansvaret for skaden og anerkendt erstatningspligten. Det er en virkelig positiv overraskelse.”

Maria

Advokat Jørgen Dreyers kommentar:
”Det forholder sig sådan, at selvom man er skyld i en trafikulykke, hvor der er et motor drevent køretøj involveret, så dækker modpartens ansvarsforsikring alligevel, fordi der er tale om en lovpligtig forsikring på et motor drevent køretøj. Derfor får skadelidte som Maria erstatning uanset egen skyld.

Det er aldrig til at vide på så tidligt et stadie i en sag, hvad en erstatningssum ender med at blive, fordi det afhænger af mange faktorer. Men hvis Maria ikke havde henvendt sig til os, ville hun være gået glip af erstatning, som hurtigt kan løbe op i flere 100.000 kr. 
Hvis det mod forventning ender med, at Maria ikke får erstatning, skal hun ikke betale salær til os. Der er derfor ingen risiko ved at lade os varetage sagen. Ingen erstatning – ingen regning.”

Advokat Jørgen Dreyer

Gratis sagsgennemgang

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag hos vores eksperter.

Kontakt os og aftal et gratis møde med vores erstatningsretsteam. Vi dækker hele Danmark.

FÅ EN GRATIS SAGSGENNEMGANG »

Parttimefitting