PERSONSKADEERSTATNING

Advokat Jørgen Dreyer

PERSONSKADEERSTATNING

Advokat Jørgen Dreyer

18 års erfaring med personskader

Med flere tusinde sager i rygsækken sikrer jeg dig de bedste forudsætninger for din erstatning.

Fuld gennemsigtighed

Som udgangspunkt gratis hvis ingen erstatning. Dog kan der være sager, der vil koste et minimumssalær. Du garanteres dog fuld gennemsigtighed i forhold til pris og risiko.

100% gratis sagsgennemgang

Erstatningsret er et kompliceret område, derfor er det vigtigt for mig at give alle muligheden for at få overblikket over deres sag.

Om Dreyer Advokater

Skadeserstatning.dk er et advokatfirma med speciale i personskadeerstatning. Vi beskæftiger os med alle sager inden for erstatningsretten, herunder trafikskader, arbejdsskader, fritidsskader, sportsskader, psykiske skader, skader på baggrund af vold m.m.

Burde du hyre os til din sag?

Vi har mange års erfaring indenfor personskadeerstatning og hjælper årligt flere hundrede tilskadekommende personer i hele landet. Vi hjælper også gerne dig, hvad enten du er kommet til skade i trafikken, på arbejdet, i fritiden eller på anden måde er kommet til skade.

Vi repræsenterer kun skadeslidte

Skadeserstatning.dk repræsenterer kun dig som skadelidte og er derfor aldrig inhabil overfor et forsikringsselskab eller andre parter som er involveret i en sag. Vi har kun én klient, og det er dig som skadelidte. Vi koncentrerer os om din erstatningssag, hvor du som skadelidte er i centrum.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Få en gratis gennemgang af din sag

Få en specialiseret advokat i erstatningret til at kigge på din sag helt gratis, fortroligt og uforpligtende.

Anmeldt 4.8 af 5.0 stjerner