Dreyer Advokater

Om Dreyer Advokater

Dreyer Advokater er et advokatfirma med speciale i personskadeerstatning. Vi beskæftiger os med sager inden for alle aspekter af erstatningsretten, herunder trafikskader, arbejdsskader, fritidsskader, sportsskader, psykiske skader, skader på baggrund af vold m.m. 

Vi har mange års erfaring indenfor erstatningsområdet og hjælper årligt flere hundrede tilskadekommende personer i hele landet. Vi hjælper også gerne dig, hvad enten du er kommet til skade i trafikken, på arbejdet, i fritiden eller på anden måde er kommet til skade.

Dreyer Advokater repræsenterer kun dig som skadelidte og er derfor aldrig inhabil overfor et forsikringsselskab eller andre parter som er involveret i en sag. Vi har kun én klient, og det er dig som skadelidte. Vi koncentrerer os om din erstatningssag, hvor du som skadelidte er i centrum.

Kontakt Dreyer Advokater

Hvis du har behov for hjælp til en erstatningssag, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 10 90 56 eller e-mail jdr@skadeserstatning.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt og vurderer din erstatningssag gratis.

Gratis sagsgennemgang

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af din sag hos vores eksperter.

Kontakt os og aftal et gratis møde med vores erstatningsretsteam. Vi dækker hele Danmark.

FÅ EN GRATIS SAGSGENNEMGANG »

Parttimefitting